Een boekje open over Oase Oosterbeek

Oase Oosterbeek bestond op 12 december al weer 4 jaar. Een tijd van opbouwen en ontwikkelen en ook van vallen en opstaan, zoals dat gaat bij alles dat mensenwerk is. Ondertussen hebben vele mensen een bijzondere plek gevonden in deze ‘Oase’; een plek van rust, hervinden van eigen bronnen en een plek van bijzondere ontmoetingen. In de verbinding die dat schept, kun je van betekenis zijn voor elkaar. Daarover doen we een boekje open, letterlijk.

We hebben 8 verhalen van bezoekers, geschreven door Eveline Bolt, gebundeld tot een boekje.  Dit hebben we uitgebracht onder de titel “Een boekje open over Oase Oosterbeek”. Hierin schenkt Hans Lammers in een nawoord extra aandacht aan de achterliggende waarden van Oase Oosterbeek. Fotograaf Arnaud Mooij verzorgde de portretten.

Donderdag 12 december hebben  we tijdens een feestelijke inloop het eerste exemplaar overhandigd aan wethouder Leonie Rolink. 

De verhalen uit het boekje worden ook op deze website gepubliceerd. Het boekje is verkrijgbaar bij boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek.