Oase Oosterbeek is in de coronacrisis gewoon bereikbaar. We kunnen nu niet bij elkaar komen, vanaf 29 juni wel weer. We ontvangen u dan in zaal 5 van De Klipper. Kijk in de Agenda voor meer informatie.

Vrijwilligers kunnen u bellen voor een praatje. U kunt ook hulp krijgen van Oase Oosterbeek. Wilt u iemand spreken? Bel dan met 026-379 84 73. U kunt uw vraag ook stellen via deze website, klik dan op Contact. We kijken samen wat Oase voor u kan doen.

Als onze deuren weer open gaan bent u van harte welkom op onderstaande momenten.

Op maandagochtend en donderdagmiddag kunt u bij Oase Oosterbeek binnenlopen voor een kop koffie of thee, een praatje, een spelletje of de krant. Op dinsdag kunt u ook een boterham mee-eten. Vrijwilligers en gasten maken het samen gezellig.

Maandag          9.30 – 12.00 uur
Dinsdag          12.00 – 13.30 uur
Donderdag    13.30 – 16.30 uur

Samen lunchen

Elke tweede woensdag van de maand is er een uitgebreide lunch. U bent welkom van 12.30 tot 14.00 uur. Wilt u meedoen? Zet uw naam op de lijst in de huiskamer of mail naar activiteiten@oasemail.nl. De lunch kost 5 euro.

Persoonlijk gesprek

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Wilt u uw verhaal delen met iemand die echt luistert? Zonder oordeel? Zoekt u iemand die uw geheim kan bewaren? Dan kunt u een van de vrijwilligers vragen om een gesprek. U kunt een gesprek ook aanvragen per mail: activiteiten@oasemail.nl.