Internationale maaltijd

Iedere donderdag serveert Oase Oosterbeek om 12 uur een warme maaltijd waarbij er gekookt wordt door vrijwilligers uit het AZC van Oosterbeek. Het menu is internationaal, de achtergrond van de koks is in de maaltijd te proeven.

Uw bijdrage
We vragen een bijdrage in de kosten van 6 euro per maaltijd. Dit bedrag moet u bij uw reservering betalen, dat kan contant. Betaalt u liever per bank dan kunt u een strippenkaart voor 10 maaltijden kopen. De betaling van de strippenkaart verloopt dan via een eenmalige machtiging. Indien het betalen van de eigen bijdrage een drempel opwerpt kunnen we hiervoor een persoonlijke betalingsregeling treffen. Neem hiervoor contact op met de coördinator.

Opgave en annuleren
Voor deze maaltijd kunt u zich tijdens onze inloopmomenten opgeven. Hier kunt u ook de strippenkaart krijgen. U kunt zich voor één maaltijd per keer opgeven, zo blijft er voldoende plek voor iedereen. Annuleren kan door te bellen of te appen met het algemene nummer van Oase: 06 58780705. We zoeken dan voor u naar een nieuwe gelegenheid.

Hartelijk welkom aan de Open Tafel van Oase Oosterbeek. Hier kunt u genieten van lekker eten in goed gezelschap.

Datum

28 september 2023

Tijd

12:00 - 13:30

Locatie

De Klipper
Categorie