Open Tafel

Iedere donderdag serveert Oase Oosterbeek om 12 uur een warme maaltijd. Dit diner bestaat uit drie gangen, vers gekookt door vrijwilligers. Daarbij gaan we met elkaar in gesprek. Dat kan aan de hand van een thema, een gedicht of een andere inspirerende tekst.

Uw bijdrage
We vragen een bijdrage in de kosten van 6 euro per maaltijd. Dit bedrag moet u bij uw reservering betalen, dat kan contant. Betaalt u liever per bank dan kunt u een strippenkaart voor 10 maaltijden kopen. De betaling van de strippenkaart verloopt dan via een eenmalige machtiging. Indien het betalen van de eigen bijdrage een drempel opwerpt kunnen we hiervoor een persoonlijke betalingsregeling treffen. Neem hiervoor contact op met de coördinator.

Opgave en annuleren
Voor deze maaltijd kunt u zich tijdens onze inloopmomenten opgeven. Hier kunt u ook de strippenkaart krijgen. U kunt zich voor één maaltijd per keer opgeven, zo blijft er voldoende plek voor iedereen. Annuleren kan door te bellen of te appen met het algemene nummer van Oase: 06 58780705. We zoeken dan voor u naar een nieuwe gelegenheid.

Hartelijk welkom aan de Open Tafel van Oase Oosterbeek. Hier kunt u genieten van lekker eten in goed gezelschap.

Datum

25 juli 2024

Tijd

12:00 - 13:30

Locatie

Onze Huiskamer
Generaal Urquhartlaan 1, Oosterbeek
Categorie