Oase Oosterbeek is weer open

Na een poosje te gast te zijn geweest in de Klipper gaat Oase Oosterbeek weer van start in de eigen huiskamer. We zijn dankbaar dat de Klipper ons tijdens de sluiting van Overdal uitkomst bood. Dat gaf ons ook de ruimte om het op een veilige manier ontmoeten van elkaar goed vorm te geven. Ook nu we weer welkom zijn op onze eigen plek in Overdal.

De inloop is op de maandagochtend en de donderdagmiddag. We hebben de stoelen op anderhalve meter afstand neergezet, dat biedt ruimte aan 5 gasten. Omdat we doorgaans meer gasten ontvangen werken we met twee rondes. Maandag zijn de inlooptijden van 9.30-10.45 en van 11.00-12.15 uur. Op donderdag zijn de inlooptijden van 13.30-14.45 en van 15.00-16.15 uur. Daarom willen we u vragen u vooraf op te geven, dat kan door te bellen, te emailen of te whatsappen met de coördinator Jeroen van Slooten (j.vanslooten@oasemail.nl 06-15197848).

Hiernaast zien onze vrijwilligers er op toe dat de gebruikelijke maatregelen zoals ontsmetten van handen, afstand houden en hoesten of niezen in de elleboog worden nageleefd. Op die manier kunnen we iedereen weer veilig verwelkomen.

We zijn blij dat we u weer uit kunnen nodigen. Kijk voor meer informatie in onze agenda.