Onderzoek naar Ontmoeting in Oosterbeek

In de eerste weken van februari zetten Renkum voor Elkaar en de Oase Oosterbeek een enquête uit over Ontmoeting in Oosterbeek.

Zij willen in beeld brengen wat de huidige mogelijkheden tot ontmoeting zijn en welke wensen en behoeftes er leven onder de Oosterbekers. Beide organisaties maken deel uit van de Alliantie van Renkumse sociale en maatschappelijke organisaties. De uitkomsten worden dan ook gedeeld met alle partners van deze alliantie. Hun uiteindelijk doel is dat er een passend aanbod is voor eenieder die elkaar wil ontmoeten in Oosterbeek.

Onder alle deelnemers aan de enquête worden 2 goed gevulde boodschappenmanden verloot, welke beschikbaar zijn gesteld door o.a. de AH Oosterbeek.

Er zijn verschillende manieren waarop men mee kan doen aan deze enquête. Voor het invullen van een ‘ouderwetse’ papieren versie kan men vanaf 9 februari terecht bij de bibliotheek in de Klipper. Op de verschillende websites en sociale media van deze organisaties staat de link naar de enquête vermeld.

Daarnaast gaan vrijwilligers en beroepskrachten op vrijdag 11 februari van deur naar deur in Oosterbeek Noordwest. Op deze dag eindigt ook de enquête periode. Parallel aan dit onderzoek gaat ook JONG Renkum voor Elkaar aan de slag met haar eigen vragen rondom Ontmoeting voor de jongeren in het dorp. Zij delen deze via hun eigen mediakanalen.

Voor meer informatie kan je bellen met Oase Oosterbeek: 06 – 58 78 07 05 of een mail sturen aan j.vanslooten@oasemail.nl

Onderzoek naar Ontmoeting in Oosterbeek