Stuwwalloop

Op zaterdag 25 mei 2024 wordt weer de befaamde en drukbezochte Stuwwalloop in Oosterbeek gehouden. Dit is een hardloopevenement over de Oosterbeekse stuwwal met vertrek en aankomst op sportpark Hartenstein. Dit evenement trekt een brede doelgroep van serieuze hardlopers tot kinderen, waarvoor een zogenoemde Kidsrun wordt georganiseerd.

Op het evenemententerrein vinden diverse activiteiten plaats. Elk jaar verkoopt de Rotaryclub Oosterbeek rond dit evenement diverse etenswaren, zoals soep, pannenkoeken, zelfgemaakte taarten en andere lekkernijen. Verder houden zij een loterij met de mooiste prijzen. Met de opbrengst steunen ze ieder jaar een goed doel. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan stichting Oase Oosterbeek.

We zijn hier ontzettend blij mee, niet alleen hopen we op een mooie opbrengst, we zien het vooral ook als een kans om ons werk verder onder de aandacht te brengen. Jullie zullen ons op het evenement daarom tegenkomen bij een mooie kraam waar we alles over ons werk vertellen en hopelijk ook de sporters voorzien in een plek om even op verhaal te komen.